Prostor za reklamo

Login

Forum

  • No posts to display.

Article Index

 

Letošnja velika noč bo še posebno svečana. V Prijon sport centru jo bomo namreč skupaj z vami počastili z otvoritvijo letošnje (kajakaške) sezone!

 

Zato vas že danes vabimo, da se nam v soboto 4. aprila pridružite v Čezsoči, kjer bo tradicionalno prireditev dopolnilo kar nekaj novosti. Glavna zvezda bo zagotovo Prijonov novi kajak curve 2.5, ki ga bo mogoče tudi preizkusiti in kupiti – prav tako kot rabljeno (kajakaško) opremo, ki jo bo lahko kdor koli brezplačno ponujal v samem središču dogajanja. In veliko se bo dogajalo: živa glasba, projekcije, srečelov, slasten golaž in veliko presenečenje letošnje sezone.

A zagotovo bo najpomembnejši dogodek prvi Pripust v okviru katerega se bomo s kajaki spustili po Soči ter tako tudi uradno odprli sezono 2015.

Za lažjo organizacijo prvega Pripusta, vas naprošamo, da nam pošljete prijave na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali sms na 041 528 767.

Ne čakajte na hren in jajca – pridružite se nam v soboto 4.4.!

Tisti, ki bi nas boste obiskali iz smeri Ljubljana ali iz severa (Preko Trbiža), vam priporočamo dostop preko Vrščiča in skozi čudovito dolino Trente, saj je prelaz Predel zaradi del zaprt. Zapeljete se lahko tudi preko Nova Gorice ali Idrije.

 

Nimaš pravice komentirati.
Verjetno si zlorabil svoj položaj

Mali oglasi

Vikersund nalepka
( / PRODAM)

Vikersund nalepka
06-29-2015
Voda za vedno 2018 - Soča (Kobarid)
Today72
Yesterday192
This week1260
This month3174
Total1323572


Copyright © VIKERSUND - 2015